Natalia Ivanova har deltatt på nybegynnerkurs og videregående kurs nå i høst, her kan du lese hennes erfaringer fra fotokurs. Bildet er tatt i Fotostudio hos OK foto.

– Jeg er en forsker i oseanografi som er glad i naturen og blir inspirert av den når det kommer til fotografering. Fikk anbefalt OK foto av en som har tatt dette kurset og var fornøyd, og det er jeg også.

– Det jeg forventet var å lære å bruke hybrid kamera i manuell modus og lære noen teknikker til å begynne med.

– Jeg har lært bruk av manuell modus og balansere lys. Før jeg har tatt kurset pleide jeg å fokusere mest på innholdet da jeg tok bilder, men nå er jeg definitivt blitt bevisst på komposisjon. Det gjør kvaliteten på bildene helt annerledes, og på den måten kan jeg ta bilder som er både innholdsrike og fine.

– Jeg likte at oppfølgningen i timene var tilpasset mine ferdigheter og interesser, og oppfølgningen etter kurset var veldig nytting for da fikk jeg øve på egen hånd i min tempo og utvikle egen kreativitet, og så fikk vurdering og forslag på hva kan eventuelt gjøres annerledes for å få bedre bilder. Var ganske imponert av hvordan en liten detalj kan gjøre et bilde til å se mye finere ut.Natalia Ivanova

– Vil gjerne anbefale kurset (og det har jeg gjort allerede)

– I tillegg vil jeg si at for meg var det mer enn et fotokurs, jeg har truffet hyggelige mennesker, lært en måte å være her og nå og å være observant på verden omkring meg på en helt ny måte.

Natalia

 

Torhild Matre om fotokurs

Mona Hauglid om fotokurs