Torhild Matre har deltatt på nybegynnerkurs og videregående kurs nå i høst og deler her sin erfaring med fotokurset. Bildet av Trohild er tatt i fotostudio.

Jeg er en godt voksen kvinne som har holdt på med fotografering i snart 30 år. Først hadde jeg analogtspeilreflekskamera som jeg brukte flittig. Siden har det blitt forskjellige digitale kamera bl.a speilrefleks. Har tatt kurs i bruk av speilrefleks tidligere på Friundervisningen, ok kurs, men vi var mange og kun en lærer. Så fikk jeg peiling på OK Foto sitt kurs, det så fristende ut med få deltagere og ikke for mange emner på en gang. Kanskje jeg nå ville forstå dette med manuelle innstillinger; lukkertid og blenderåpning?

De to kursdagene med grunnleggende teknikk var både lærerike og morsomme. En lærer som hadde en engels tålmodighet og gode pedagogiske evner samt andre kursdeltakere som var åpne, lærevillige og ivrige. Alle fikk hjelp og veiledning.Vi hadde først en ettermiddag med teori, prøving og feiling inne, neste kursdag var vi i felten og prøvde oss. Jeg fikk de manuelle innstillingene på plass og så var det bare å øve.

Det var kjekt og  inspirerende med kurs,og da vi fikk tilbud om nytt kurs med fokus på å se, komponere, med en lærer som ekspert på dette pluss Ole Henrik som teknisk støtte, var jeg ikke sen i å hive meg på.

To kjekke og innholdsrike lørdager med fotosafari i byen, fin og avslappet veiledning, inspirasjon og absolutt sosialt og morsomt.¨Torhild Matre

Nå behersker jeg manuelle innstillinger, lys og fokus. Har fått mange gode tips og ideer om komposisjoner og utsnitt.

Grei oppfølging i etterkant av begge kursene der jeg har fått tilbakemeldinger på foto jeg har tatt.

Jeg har allerede anbefalt venner og kolleger å gå på kurs hos Ok Foto og kommer nok til å hive meg på nye kurs senere.

Det kan virke dyrt for noen, men du har igjen for så tett og god veiledning. Vel verd investeringen om du er interessert i å virkelig lære om fotografering.

 

Hilsen Torhild

 

Natalia Ivanova om fotokurs

Mona Hauglid om fotokurs