Fotokurs siden 2004.

Jeg heter Ole Henrik Kongsvik og er grunnleggeren av OK foto. Fotografering har alltid vært en lidenskap for meg, og jeg har alltid hatt et ønske om å dele denne lidenskapen med andre. Derfor startet jeg OK foto for å tilby kurs, utleie av fotostudio og fotografering til folk i Bergen og vestland.

Min visjon er å inspirere andre til å utforske og utvikle seg som fotografer. Jeg håper å gi folk muligheten til å ta bedre bilder og skape minner som de kan ta med seg for alltid.

Gjennom OK foto ønsker jeg å skape et trygt og inspirerende miljø der kundene kan lære og utvikle seg som fotografer. Vi har fotokurs for å hjelpe folk med å lære de grunnleggende teknikkene, samt mer avanserte emner som portrettfotografering og landskapsfotografering. I tillegg tilbyr vi utleie av fotostudio og fotograferingstjenester for både bedrifter og private kunder.

Vi jobber hardt for å skape et miljø der kunder føler seg velkomne, trygge og inspirert. Vi lager spesielle arrangementer, som fotowalks, for å skape et fellesskap for fotointeresserte. Vi håper å gi kundene våre muligheten til å lære, utvikle seg og skape minner som de kan ta med seg for alltid.

Velkommen på inspirerende og lærerike fotokurs.