Åse Langøen

Hei folkens. Jeg har lyst til å melde meg på et fotokurs, og vurderer nybegynnerkurset. Er det noen av dere som har tatt dette? og er dette evt. noe dere vil anbefale?

· · · 30. mai kl. 20:34

  • Roy TarangerHei Åse. Mange her på siden har tatt disse kursene, og kan anbefales sterkt. «Du slipper og oppfinne hjulet på nytt». Veldig lærerike kurs. Max 6 deltakere på kursene, og du lærer knappene på kamera ditt ;-) Og du kommer fortere igang med og ta bilder ;-)

  • Åse LangøenTusen takk Roy, da tror jeg at jeg satser på det.

  • Roy TarangerLykke til Åse, og du kommer ikke til og angre på det ;-)

  • Marianne Selland SmelværAnbefales på det sterkeste! Han er veldig flink til å forklare slik at man skjønner det og kan bruke det i praksis etterpå! Veldig kjekt at det var lekser mellom de to kveldene, slik at man fikk testet ut det vi hadde lært, og øvd mer på det vi ikke hadde lært så godt :D Vi fikk også flere konkrete eksempler på type bilder vi kunne ta og hvilke innstillinger vi kunne bruke for å få ønsket resultat! Det var 6 deltakere på kurset, og han kom rundt og forklarte og viste på hvert enkelt kamera. Jeg kjenner flere som har vært på dette kurset og som har vært kjempefornøyd og som anbefalte det til meg.

  • Åse LangøenDet høres kjempeflott ut. Det er akkurat noe sånt jeg trenger. Vet du om det går an å parkere utenfor der kurset er? Jeg har aldri vært der før.

  • Marianne Selland SmelværJeg synes å huske at det sto noe om parkering (det er helt sikkert noen her inne som vet). Men jeg tok bussen. Det er heller ikke så langt unna klostergarasjen.

  • Åse LangøenOk. Tusen takk.

  • Mona Tertnes-Bakke MonevaHei Åsa jeg gikk på kurset for en mnd tid siden, virkelig bra og kyndig hjelp du kan også parkere rett utenfor :)

  • Lill Irene Farestveitdet kan være fullt på parkeringen . så kansje klostergarasjen :) kurset er å anbefale :) lærte masse

  • Ole Henrik Kongsvikliker alle kommentarene:-) (ting går veldig fort på denne siden..og jeg har en bla igjennom runde nå. Du er velkommen på kurs, vedrørende parkering så er parkeringsplassen stengt i hele Juni pga byggearbeider.

   i går kl. 15:48 · · 1
  • Elizabeth Lee GronganFantastisk kurs kan virkelig anbefales! jeg hadde hatt kameraet i over 1 år uten å egentlig bruke det (kun på automat funksjonene…) men lærte MASSE på kurset og har siden aldri brukt automat annet enn når ungene vil ta bilder med kameraet mitt… :)