Privatundervisning Tilpasset Deg

Ønsker du en personlig tilnærming til fotografering? Enten du nettopp har skaffet deg et nytt kamera, planlegger å fotografere for ditt eget firma, eller har andre spesifikke behov, kan vår skreddersydde privatundervisning være det du leter etter.

En til en undervisning: Få grundig og skreddersydd opplæring til kr 1500,- for de første to timene, deretter kun kr 500,- for hver ekstra time. Dersom du trenger en lengre læringsperiode, er det mulig å be om et individuelt tilbud.
Stedsfleksibel: Enten du ønsker fotovandring, portrettøkter, makrofotografering, redigering eller noe annet, kan undervisningen arrangeres på et sted som passer for deg.

Privatkurs for Grupper(ikke firma): Dersom dere er en liten gruppe på 2-10 personer, tilbys det et skreddersydd gruppekurs for kr 5000,- i 2,5 timer. For  hver ekstra deltaker utover 10 deltakere, legges det til 500,-.

Kontakt oss direkte via vårt kontaktskjema eller ring oss på 45047029 for å avtale tid eller innhente ytterligere informasjon. Vi er her for å hjelpe deg med å utvikle dine fotograferingsferdigheter på en måte som best møter dine behov.

[contact-form-7 id=»571″ /]