Personvernerklæring for OK foto

OK foto forplikter seg til å beskytte personvernet til våre kunder og brukere. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, lagrer, og deler personopplysninger, samt dine rettigheter relatert til dine personopplysninger.

Informasjon vi samler inn

Vi samler inn personopplysninger når du:

– Registrerer deg for fotokurs eller andre tjenester.

– Kontakter oss direkte via e-post, telefon eller sosiale medier.

– Besøker vår nettside www.okfoto.no.

Typene av personopplysninger vi samler inn kan inkludere navn, e-postadresse, telefonnummer, betalingsinformasjon, og fotografiske arbeider levert for kritikk eller utstilling.

Bruk av informasjon

Vi bruker samlet informasjon til å:

– Administrere og forbedre våre tjenester og kurs.

– Kommunisere med deg om kurs, tilbud, og nyheter som kan være av interesse.

– Behandle betalinger og holde regnskap.

– Oppfylle juridiske forpliktelser.

Deling av informasjon

Dine personopplysninger deles kun med tredjeparter når det er nødvendig for å levere våre tjenester, for eksempel med betalingsbehandlere for kursavgifter. Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjeparter.

Lagring og sikkerhet

Vi lagrer personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for formålene de ble samlet inn for. Vi benytter tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, tap eller ødeleggelse.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om tilgang til, retting eller sletting av dine personopplysninger. Du kan også be om begrensning av behandling og innvende mot behandling. For å utøve disse rettighetene, vennligst kontakt oss på kontakt@okfoto.no.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller hvordan vi behandler dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på:

E-post: olehenrik@okfoto.no

Adresse: www.okfoto.no

 

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert mars 2024. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere vår personvernerklæring og vil varsle deg om vesentlige endringer.