Mobilfotografering og Reels-produksjonskurs for Bedrifter.

Hvorfor Dette Kurset?
I dagens digitale landskap er sosiale medier mer enn bare et markedsføringsverktøy; det er en plattform hvor bedrifter kan fortelle sin historie, bygge sin merkevare og engasjere seg med kundene på en dypere nivå. Vi forstår at i hjertet av hver suksessrik sosial media kampanje ligger kvalitetsinnhold.

Hva Lærer Du?
Over en intensiv tre-timers økt vil du:

Mestre kunsten å ta slående bilder med smarttelefonen din og lær å utnytte lysforholdene.
Dykke dypere inn i verdenen av bilderedigering med Snapseed for å bringe dine bilder til liv.
Utforske det dynamiske universet av Instagram Reels, lære å sette sammen klipp som fanger oppmerksomheten og engasjerer ditt publikum.
Hvem er dette kurset for?
Enten du er en  handelsbutikk, frisør, nettbutikk eller hvilken som helst bedrift som ser verdien i kraften av sosiale medier, er dette kurset for deg.

Invester i din bedrifts digitale fremtid! Å gi dine ansatte kreativt spillerom og la dem fortelle autentiske historier fra bedriftens hverdag, noe som kan forsterke markedsføringen av produkter og andre nyheter. Dette er en verdifull måte å knytte sterkere bånd til kundene dine. La oss hjelpe deg med å skape den digitale fortellingen som gjør en forskjell

Sett din bedrift i det digitale rampelyset. Bli med oss på denne reisen mot digital meistring og fortell din unike historie med kraften av mobilfotografering og Reels.

Kursholdere

Ole Henrik Kongsvik, OK foto
Gründer av OK foto, Ole Henrik Kongsvik, har vært en drivkraft i fotoverdenen siden 2004. Med et øye for detaljer og en lidenskap for å fange øyeblikket, har Ole Henrik veiledet og inspirert flere tusen aspirerende fotografer i kunsten å fotografere. Hans ekspertise og pedagogiske tilnærming har gjort ham til en ettertraktet kursholder for private og bedrifter i 20 år.

Vanessa Moe, Moimoöx
Med en bakgrunn som spenner over verdens metropoler, har Vanessa Moe arbeidet med fashion, styling, og make-up. Hennes mangfoldige erfaring har gitt henne en unik forståelse av hvordan visuell estetikk spiller sammen med merkevarebygging. I dag, med en fot fast plassert i innholdsmarkedsføring, kombinerer Vanessa sin kreative finesse med strategisk innsikt for å skape tiltrekkende og engasjerende innhold.

Sammen Skaper Vi Magi
Kombinasjonen av Ole Henriks fotograferingsekspertise og Vanessas globale erfaring innen fashion og markedsføring gjør dem til et uslåelig team. Med en felles visjon om å oppmuntre og utruste bedrifter til å skape storslåtte visuelle fortellinger, er de klare til å lede deg gjennom en reise av bilde, video, og Reels-magi. Bli med oss, og la oss forvandle din bedrifts digitale tilstedeværelse sammen!

Ole Henrik Kongsvik og Vanessa Moe på Motefotokurs i fotostudio, sammen med modellen Sewgel