Velkommen til OK foto – en annerledes og morsom måte å oppleve fotografering på!

Som fotografen bak OK foto ønsker jeg å skape en unik og underholdende opplevelse for deg og dine kjære. Du trenger ingen forkunnskaper i fotografering, da jeg vil gi deg profesjonell veiledning underveis. Ta med ditt eget kamera, eller hvis du foretrekker det, kan du leie et av våre profesjonelle kameraer for kun 200 kr.

Vår fotostudio er fullt utstyrt og klart til å fange øyeblikkene du ønsker å bevare. Enten det er med familien, den nyfødte, konfirmanten, jubilanten, utdrikningslaget, vennene dine eller en bursdagsfeiring, er du velkommen til å skape minner sammen hos OK foto. Du beholder alle bildene til eget bruk, slik at du kan glede deg over dem i lang tid fremover.

Våre priser er fleksible og tilpasset dine behov. For kun 1500 kr får du en hel time med fotografering, og deretter er det kun 500 kr per påbegynte time etter dette. Vi ønsker å gi deg god valuta for pengene og sikre at du får en fantastisk opplevelse hos oss.

Ønsker du å lære noe spesifikt, kan du benytte timen til å få opplæring i portrett, fashion, gruppefotografering, produkt, lyssettingsteknikker eller annet du ønsker.

Ta kontakt i dag for å bestille din fotosesjon hos OK foto. Vi ser frem til å skape magiske øyeblikk sammen med deg!

Inkludert i leien er fotostudio med alt tilbehør og profesjonell veiledning fra fotograf. Se film under for mer informasjon.

Send melding i chatte boble eller kontakt på epost olehenrik@okfoto.no