Det er her det starter – Bli en bedre fotograf

OK foto startet i 2004 og har fotokurs, fotografering, utleie av fotostudio og utleie av kontorer på Usf verftet som hoved virksomhet. Kundene er private, offentlige og bedrifter i Bergen og omegn. Ved behov leies det også inn eksterne kursholdere. Ved å ha små grupper og gi personlig veiledning får deltakere god opplæring og langvarig kunnskap.

På fotokurs lærer du knapper og funksjoner på eget kamera og hvordan det settes opp til forskjellige situasjoner, f.eks bevegelige og stillestående motiver. Det blir også gjennomgang av objektiver og annet tilbehør til kamera. Etter denne gjennomgangen handler kurset om lys, komposisjon og manuell modus.Du vil forstå hvordan lukkertid, blender og ISO brukes til komposisjon, lyskontroll og hvordan du får uskarp bakrunn, alt skarpt, bevegelse i motivet, hvordan ta bilder i mørke uten stativ og med stativ pluss mye mer.

Det er tre grunnkurs som tas hver for seg.

Fotokurs1 –se lyset, er for nybegynnere og er et start kurs. Det går over to kvelder. Den første kvelden er innendørs med gjennomgang og praktiske øvelser. Andre kveld starter inne med repetisjon, portrettfotografering i fotostudio før vi går på fotovandring i byens gater.

Fotokurs 2 – Mestre lyset fortsetter der fotokurs 1 slutter og handler om komposisjon og lys, dette kurset starter på ADO arena og avlsuttes i området rundt byparken. 3 timers kurs.

Fotokurs 3 –Adobe lightroom Organisering, redigering og bruk av bilder. 3 timers kurs.

Priser: fotokurs 1 – se lyset 1199kr, fotokurs 2- mestre lyset 699kr, fotokurs 3 Adobe lightroom 699kr. Bestiller du fotokurs 1 og 2 samtidig er prisen 1699kr,

Alle kursene kan også tas på Fotoweekend, det er et intensivt helgekurs med fotografering og redigering, tilsammen 10 timer. Pris er 1799kr.

I tillegg kan du ta kurs i mobilfotografering​. Lær muligheter i kamera, komposisjon, redigering i instagram og publisering. Les mer

Det er maks 8 deltkere pr kurs og alle deltar med eget kamera og får hjelp på sitt nivå.

Velkommen på spennende og lærerike kurs.