Kontoret i Zentrum – Et sted for kreativitet og sjelefred

Velkommen til Kontoret i Zentrum – Din Kreative Oase i Bergen Sentrum!

Prøv Kontoret i Zentrum helt gratis – ta kontakt så får du prøvd kontoret, helt gratis:-)

Er du på jakt etter det perfekte stedet å jobbe, studere, eller realisere dine prosjekter i Bergen? Da har du funnet rett sted. På «Kontoret i Zentrum» tilbyr vi deg mer enn bare et kontor. Dette er en arena for kreativ utfoldelse, rolig konsentrasjon, og profesjonelle møter – alt pakket inn i en sjarmerende og innbydende atmosfære.

Hvorfor velge Kontoret i Zentrum?

Enten du vil ha en produktiv dag, et klientmøte, eller bare trenger arbeidsro og sjelefred er «Kontoret i Zentrum» stedet for deg.

📍 Perfekt beliggenhet: Sentralt i Bergen, rett i sjøkanten på Blindkai
🏞 Fantastisk utsikt: Panoramautsikt over Puddefjorden.
📏 Størrelse: 10 kvadratmeter som passer utmerket for fotografer, kunstnere, forfattere, terapeuter og selvstendig næringsdrivende o.a.
🤝 Fleksibilitet: Med varierte leiemodeller, kan du tilpasse tiden etter ditt behov. Profesjonell bookingkalender inkludert.
💰 Overkommelige priser kun 2000kr for 40 flexible timer . Det er 3 mnd bindingstid. Dags/kvelds pris fra kl 08-16/17-22  kun 850 kr.
🍴 Fasiliteter: Kaffemaskin og vannkoker, felles kjøkken.
📸 Ekstra Tjenester: Trenger du et fotostudio/møterom/undervisningsrom? Vi har det også! 100kr pr time for leietaker på kontoret.

La oss hjelpe deg med å realisere dine drømmer og mål. Ta kontakt med oss i dag for en omvisning eller en gratis prøvedag på kontoret. Ditt neste store prosjekt starter kanskje nettopp her!

Kontakt Ole Henrik Kongsvik på tlf. 45047029/olehenrik@okfoto.no eller fyll ut skjema under.