Velkommen til eiere av YouWish Gavekort!

Gratulerer med ditt gavekort fra youwish.no! Vi gleder oss til å by på unike opplevelser innen studiofotografering og mobilfotokurs. Her finner du all viktig informasjon om ditt gavekort.

Gyldighet

Først og fremst, vennligst sjekk gyldighetsdatoen på ditt gavekort. Det er viktig at du bruker gavekortet innen denne datoen.

Booking

Send oss en beskjed i kontaktskjema nede på siden og oppgi gavekortnummeret ditt.

For deg som har gavekort på mobilfotokurs:

Gå til forsiden av OK foto for å se tilgjengelige kursdatoer. Oppgi deretter i meldingen hvilken dato du ønsker å delta på.

For deg med gavekort i studiofotografering

Åpningstider: Studioet er åpent etter avtale på hverdager fra kl. 10-16. På mandager og onsdager tilbyr vi også ettermiddag/kveldstider.
Variert opplevelse: Vi tilbyr en variert fotograferingsopplevelse. Du er hjertelig velkommen til å komme med egne ønsker og ideer til fotograferingen!
Etter fotograferingen: Etter din fotografering vil bildene bli tilgjengelige på en dedikert nettside.
Inkludert i ditt gavekort: Ditt gavekort inkluderer 3 digitale bildefiler, noe som erstatter 1 print.
Ekstra kjøp: Ønsker du flere bilder? Hvert ekstra bilde kan kjøpes for 150kr per stk. Hvis du ønsker å kjøpe alle utvalgte bilder fra fotograferingen, tilbyr vi en pakkepris på 1500kr.
Vi ser frem til å fange øyeblikkene dine eller hjelpe deg med å forbedre dine fotograferingsferdigheter. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har noen spørsmål!

(det er ikke nødvendig å oppgi nettsted i kontaktskjema)