Gi et fotokurs i gave. Fotokurs passer for alle i alle aldre. Kursene holdes i fotostudio og ute i Bergen sentrum.  Om den som mottar gavekort har ingen eller mye erfaring så passer det å gi et fotokurs. Det er få deltakere på hvert kurs og alle får personlig veiledning tilpasset nivå.

Mobilfotokurs/Bergen photo walk er det kurs hvor deltakere lærer å fotografere med mobiltelefon og redigere bilder i bilde app. De kan også delta med vanlig kamera så lenge de har mulighet til å overføre bilder trådløst til mobiltelefon. Kurset er i Bergen sentrum både inne og ute. Om vinteren holdes det på lørdag formiddag i sommertidshalvåret holdes det på kveldstid. Pris er kun 349kr.

Fotokurs nybegynner er et kveldskurs for de som har digital speilrefleks/hybrid kamera og gir god innføring i knapper, funksjoner og fotografering i manuel modus. Pris er kun 1000kr og kursene går to mandags kvelder fra kl 18-21.

Fotoweekend er nybegynnerkurs med redigering i tillegg. Det varer i tilsammen ti timer og gir god innføring i knapper, funksjoner og fotografering i manuel modus, i tillegg lærer deltakere redigering av bilder på pc/mac. Kurset går lørdag og søndag fra kl 0930-1430. Pris er kun 1500kr.

Fotograf i fotostudio – Deltaker tar med seg modeller i fotostudio og fotograferer selv. Fotograf er tilstede og hjelper og veileder. Alle bilder beholdes til eget bruk. Pris er 1000kr for en time og 450kr pr ekstra time.