Mobilfotokurs – med redigering 29 november

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Mobilfotokurs – med redigering 29 november

29 november 11:00 am 1:00 pm

Mobilfotokurs – Ta bedre bilder med din mobil!

Om du er nybegynner eller en erfaren fotograf som ønsker å lære mer om å fotografere med mobilen, er vårt Mobilfotokurs perfekt for deg. Kurset gir deg praktisk opplæring i mobilfotografering og redigering, uansett hvilken type smarttelefon du har.

Kunsten å fotografere med mobilen
Når kameraet er så nært som i lommen din, blir hele verden ditt studio. Mobilfotografering gir deg friheten til å utforske og skape fantastiske bilder, uansett hvor du er. Det er ikke utstyret, men fotografen, som gjør bildet. Dette kurset vil lære deg å se det unike i hverdagen og hvordan du kan uttrykke det gjennom fotografering.

Fotovandring i Bergen
Vi starter kurset med en fotovandring i Bergen sentrum, hvor du får praktisere nye ferdigheter i fotografering. Det finnes ingen bedre måte å lære på enn å gjøre det i praksis, og Ole Henrik vil være der for å guide deg og gi deg gode råd og veiledning underveis.

Redigering med Google Bildeapp
Vi avslutter kurset med en praktisk gjennomgang av hvordan du redigerer bildene dine med Google sin gratis, reklamefri og meget brukervennlige Bildeapp. Her vil du lære hvordan du kan forbedre bilder, leke med farger og skape unike uttrykk. Ta kontroll over dine bilder og skap ditt unike uttrykk.

Et kurs for alle
Dette kurset er designet for alle nivåer. Enten du er en ivrig Instagrammer, en dedikert familiefotograf, eller en seriøs hobbyfotograf, vil du finne dette kurset både nyttig og inspirerende. Du vil garantert gå derfra med ny inspirasjon, kunnskap og forbedrede ferdigheter i mobilfotografering og redigering.

For å sikre en personlig læringsopplevelse, er det et begrenset antall plasser tilgjengelig i hvert kurs. Så ikke nøl, meld deg på nå, og ta dine mobilbilder til et nytt nivå med vårt Mobilfotokurs!

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig
kr599

OK foto – Ole Henrik Kongsvik

45047029

ok foto studio

Georgernes verft 10
Bergen, 5012
45047029
Vis Sted nettside

Share This Story, Choose Your Platform!

Gå til toppen