fbpx

Fra Idè til ferdig bilde – Foto og print workshop

Hjem/Fotokurs viderekommende, Helgekurs lørdag og søndag kl 0930-1430, Kursoversikt/Fra Idè til ferdig bilde – Foto og print workshop
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Fra Idè til ferdig bilde – Foto og print workshop

19 februar, 2022 9:00 am 20 februar, 2022 4:00 pm

Kurset kan også gis som julegave, gi beskjed ved bestilling eller ta kontakt for mer informasjon.

Dette kurset gir deg et skikkelig løft i egen utvikling. Du jobber med egne motiver, redigere dem for deretter å printe, ramme inn og stille bildet ut på veggen «Fotoglede» i trappegangen til kurslokalet.

Fra idè til ferdig bilde er et kurs for deg som vil fordype deg og lære nye teknikker og oppleve gleden av å se resultat av eget arbeid. Lørdag starter på verftet med å utarbeide bildeidè (bildet må tas i nærområdet/evt fotostudio) og praktisk hvordan dette gjøres, dette er en kreativ prosess der vi starter med blanke ark. Det blir deretter tur i nærområde hvor hver enkelt fotograferer sin idè. Kursleder er hjelper og veileder underveis, det er også mulig å bruke fotostudio for opptak. etter fotografering møtes vi i kurslokalet og går igjennom bildene på pc/mac og starter med utvelging og redigering i Adobe Lightroom eller tilsvarnde program. dagen avsluttes med visning av eget bilde på skjerm og tilbakemeldinger. Søndag starter med en kort fototur, deretter drar vi til kurslokalet for klargjøring og print av bilde. Bildene printes på fine art papir, rammes inn og stilles ut i kurslokalet. Bilde med ramme er inkludert i kursavgift og leveres til deg når utstilling avsluttes. Det er maks 6 deltakere slik at du blir godt ivaretatt gjennom kurset. Kurset er under planlegging og det kan forekomme endring i program. Kurs starter ved 3 påmeldte. Det er maks 6 deltakere slik at hver enkelt skal få så god hjelp som mulig.

Kort program: Lørdag starter med bildediskusjon, hvilke motiv man ønsker å jobbe med og hvordan hver enkelt skal løse oppgaven. Motiver vil være i området rundt USF- verftet. Etterpå er det gjennomgang av bilder og redigering i Adobe Lightroom, bruker du annnet program går det greit. Søndag starter med Modell fotografering i studio og på location. Deretter er det gjennomgang av bilder og klargjøring av print og utstilling av bilde.

Dato: 19-20 februar kl 10-15 lørdag og 10-16 på søndag. Pris 3499kr pr deltaker.

Fra tidligere workshop
kr3499

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Fra idè til bilde
kr 3,499
1 available

OK foto – Ole Henrik Kongsvik

45047029

USF verftet

Georgernes verft 10
Bergen, Hordaland 5012 Norge
+ Google-kart
45047029

Go to Top