fbpx

Fra Idè til ferdig bilde – Foto og print workshop

Hjem/Fotokurs viderekommende, Helgekurs lørdag og søndag kl 0930-1430, Kursoversikt/Fra Idè til ferdig bilde – Foto og print workshop
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Fra Idè til ferdig bilde – Foto og print workshop

17 september, 2021 6:00 pm 19 september, 2021 7:00 pm

Under planleggeing, meld deg på tidlig og få en gratis time i fotostudio med veiledning til verdi 1499kr. Kurset som er under planlegging skal gi deltakere et skikkelig løft videre i egen utvikling. Ramme er jobbe med egne motiver, redigere dem og deretter printe, ramme inn og stille ut på veggen «Fotoglede» i inngangsparti til kurslokalet.

Enkelte poster i programmet kan endre seg: Fra idè til ferdig bilde er et kurs for deg som vil fordype deg og lære nye teknikker og oppleve gleden av å se et ferdig print av eget arbeid. Fredag er lagt inn som en oppvarmings kveld og for å se hvilke motiver de forskjellige deltakere ønsker å fordype seg i. Lørdag starter på verftet før den enkelte går på tur på egenhånd i nærområdet for å jakte på motivet. Kursleder er tilgjengelig for hjelp og veiledning, det er også mulig å bruke fotostudio for opptak. etter fotografering møtes vi i kurslokalet og går igjennom bildene på pc/mac og starter med utvelging og redigering i Adobe Lightroom eller tilsvarnde program. dagen avsluttes med visning av eget bilde og tilbakemeldinger. Søndag starter med en kort fototur, deretter drar vi til kurslokalet for klargjøring og print av bilde. Bildene printes på fine art papir, rammes inn og stilles ut på veggen «Fotoglede» i inngangsparti til kurslokalet. Bilde med ramme er inkludert i kursavgift og leveres til deg når utstilling avsluttes. Det er maks 6 deltakere slik at du blir godt ivaretatt gjennom kurset.

Fra Workshopen Bergen Light 2020. Foto: Kjersti Bjørke
kr3499

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Fra idè til bilde
kr 3,499
5 available

OK foto – Ole Henrik Kongsvik

45047029

USF verftet

Georgernes verft 10
Bergen, Hordaland 5012 Norge
+ Google-kart
45047029

Go to Top