Videregående kurs


Bli med på kurs i kreativ fotografering og lær å beherske lys.

For påmelding: 1. Trykk meld på 2. fyll ut påmeldingskjema 3. trykk meld på 4 du får automatisk bekreftelse

Fotokurs med 2 kursholdere: Kurset holdes av Ole Henrik Kongsvik og Atle Kårstad. Det er praktiske øvelser og du blir trent i manuell modus, lys og det å se motivene. Du får tett oppfølging underveis og konstruktive tilbakemeldinger.

Foto: www.okfoto.no

Foto: www.okfoto.no

For å delta må du ha tilsvarende kunnskap som du lærer på fotokurs nybegynner. (forståelse for eget kamera og bruk av lukkertid/blenderåpning og Iso)

Du kan delta med speilrefleks eller hybrid kamera med manuell funksjon. Det er en fordel å ha ekstra batteri og mye plass på minnekortet.

Kursholdere er profesjonelle fotografer og kursholdere på heltid og du får garantert mye hjelp og svar på alt du lurer på. Etter kurset behersker du lys, manuell modus, forskjellige fototeknikker og kan øve videre og utvikle eget «fotoøye». Kurset er en del av de nye eksklusive fotokursene, les mer her.

Kurset «bruk av bilder» starter i løpet av høsten, da lærer du varierte teknikker innen print mv.

Alle kurs har 6 dagers avmeldingsfrist, etter det er påmelding bindende. Faktura og informasjon sendes noen dager før kurset starter.

Velkommen på et lærerikt og inspirerende kurs.

Deltakere deler sin erfaring med fotokurs: Torhild Matre om fotokurs, Natalia Ivanova om fotokurs, Mona Hauglid om fotokurs,

Med vennlig hilsen
Ole Henrik Kongsvik
Kursleder
Ok foto

 

Bilder fra kurs del2

 

 

 

© Copyright Ok Foto | Sidekart