Spørmål og svar Fotokurs 1 -se lyset

Mer informasjon om Fotokurs 1 – Se lyset

Spørsmål og svar:

Vi er en gruppe på fem personer kan vi bestille kurs kun for oss? Det går helt fint, tid, sted og opplegg tilpasses dere. Pristilbud sendes i egen epost.

Jeg bruker krykker og kan ikke bevege meg så mye, kan jeg da delta? Kurset er praktisk og på kursets andre kveld går vi en lengre tur fra Verftet og inn til Bergen sentrum. Du må selv vurdere om dette er noe du klarer. Du vil få godt utbytte ved å delta på første kveld og den første timen på andre kveld. Kurset er i andre etasje med en trapp opp.

Jeg har bestillt fotokurs 1 og fotokurs 2 som pakketilbud, må jeg bestille fotokurs 2 med en gang? Fotokurs 2 har da åpen dato og du velger selv når tid du vil gå dette kurset. Ved påmelding må du oppgi fakturanr/Kortbetalingsreferanse i forhåndsbetalt feltet. For å avslutte bestilling må du velge faktura, det sendes ikke ny faktura.

Jeg har et hybrid kamera, passer det? Ja det passer fint, alle kamera med manuell modus kan brukes. Små kompakte kamera med kun autofunksjon passer ikke så bra.

Hva hvis det regner og er dårlig vær? Hvis det er mye vær er det fotografering under tak og inne i bygninger.

Hvordan betaler jeg for kurset? Du kan enten betale med kort ved bestilling eller få tilsendt faktura.

Er det angrefrist? Det er etter angrefrist loven ikke angrefrist når det gjelder Fritidsaktiviteter/hobbykurs. Fotokurs kan selges på Finn.no eller til venner/familie. Ta kontakt for mer informasjon.

Hvis jeg blir syk eller ikke kan komme på kurset, må jeg da betale kurset på nytt? Hvis du ikke kan komme på avtalt kurs kan du komme på et senere kurs. Hvis dette kurset blir fullt blir du satt på venteliste og må eventuelt vente på neste kurs. Du vil uansett få delta på et senere kurs da det er sjeldent helt fulle kurs.

Kan jeg få oppfølging i ettertid? Du kan poste bilder og stille spørsmål på OK foto sin facebook gruppe, da får du tilbakemeldinger og svar på spørsmål. For enkle spørsmål kan du også sende epost. https://www.facebook.com/groups/okfoto/?ref=bookmarks

Jeg ønsker å jobbe som fotograf, er dette et bra kurs for meg? Det er en god start, men hvis du skal jobbe profesjonellt krever det et lengre kurs/fotoskole. Du kan leie fotostudio for oppdrag, da kan du også få assistent inkludert.

© Copyright Ok Foto | Sidekart