Påskefoto konkurranse

I påsken var det fotokonkurranse der alle kunne delta med hver sitt bilde.

Det var nok ikke alle som fikk dette med seg så det var ikke så mange bidrag, men masse gode bilder.

En jury bestående av medlemmer av facebookgruppen okfoto (nesten alle) fikk i oppgave å juryere og samtidig gi sine kommentarer på de 3 beste bildene. Det er gitt poeng for de 10 beste bildene, 1 poeng for 10 plass og 10 poeng for 1. plass, summen av dette har gitt resultatet. I bildene under kan du se hvor mange poeng de forskjellige bildene har fått og hvor tett det var i teten.

1 plass får et gavekort med verdi på 2000kr. 2. plass får et gavekort med verdi på 1000kr og 3. plass får et gavekort på 500kr. Gavekortet kan benyttes hos OK foto.  Gratulerer så mye.

Jury: Vibeke Seldal aktiv på facebookgruppen i mange år og har deltatt på de fleste fotokurs som finnes. Kristin Risa – en kreativ ingeniør med masse gode ideèr og et godt blikk. Carl Martin Olsen, en levende reisehåndbok og reisefotograf. Har vært i land som man knapt har hørt om og som de færreste klarer å uttale. Ole Mads Sirks Vevle prisvinnende filmskaper og religionsviter . Berge Skåtun – Fotografen fra Vinnes i Fusa som med raushet deler det vakre fusa landskapet med oss. Silje Bryn Knudsen – Fotograf utdannet i England og kom tilbake til Bergen i vår – leier kontor og fotostudio hos OK foto.

Les kommentarene fra Juryen i denne PDF juryens kommentarer

Bildene som  bidro i konkurransen med poeng fordeling.

 

 

 

 

© Copyright Ok Foto | Sidekart