Gratis kurs i fotostudio

Bestiller du fotokurs nybegynner 8 og 11 oktober får du 1 times kurs i fotostudio med kamera og print inkludert. Verdien på tilbudet er på hele 1700kr!

Tilbudet gjelder kun på følgende kurs; mandag 8 og 11 oktober. Siden ingen har meldt seg på(skjønner egentlig ikke hvorfor) vil kurset mest sannsynlig avlyses. Skulle du likevell ønske å komme trengs det 2 deltakere for at kurset skal gå som planlagt.

Du får følgende:

Fotokurs nybegynner, du lærer ditt kamera og fototeknikk. Du får også personlig veiledning (les mer). Pris er 1200kr (desverre ingen student eller grupperabatt)

i tillegg får du 1 time med portrettfotografering i fotostudio, redigering i lightroom og print på epson printer.(30 minutt fotografering/30 minutt redigering og print). I fotostudio tar du med egne modeller(maks 2) og tar bildene selv. Du får hjelp og veiledning fra fotograf underveis. Du trenger ingen forkunnskaper. Bildene beholder du til eget bruk. Verdien er 1000kr for 1 time i fotostudio og 400kr for leie av kamera pluss 300kr i print(bildene printes på profesjonell printer og papir. Alle bildene får du på dvd/minnepenn i raw format. Tilsammen 1700kr.

Et tilsvarende tilbud finnes egentlig ikke, går du til fotograf koster det oppunder 20.000kr hvis du skal kjøpe alle orginal bildefilene.  I fotostudio er det profesjonellt utstyr og alt er stilt inn for deg, din jobb er å ta det beste portrettet. Bildet av eldre ektepar på  denne siden er fra et tilsvarende tilbud.  Trykk på bildet, da åpner det i nytt vindu, trykk på bildet en gang til og du får se bildet på skjermen i full kvalitet.

Timen i fotostudio bestilles etter endt fotokurs.

Benytt deg av dette spennende tilbudet !

Påmelding

Velkommen

Mvh

Ole Henrik Kongsvik

OK foto

 

© Copyright Ok Foto | Sidekart