Bli en bedre fotograf

OK foto har holdt kurs i digital kamera siden 2004. På denne tiden har kursene utviklet seg og blitt bedre og bedre.

Målsetting har alltid vært at deltakere skal ta færre bilder med høyere kvalitet. Med digital kamera er det lett for å ta for mange bilder og satse på et og annet blinkskudd inni mellom.

De fleste starter på praktisk fotokurs nybegynner. På kurset blir du kjent med eget kamera og fototeknikk. Du lærer hva de forskjellige knappene og symbolene betyr og hvordan de fungerer i praksis. Du får også råd og tips om ekstra utstyr.

Første kveld er teori og praktiske øvelser, andre kveld er praktisk fotografering med kamera i manuell modus.

Manuell modus betyr at du overtar kontrollen på kamera og bestemmer selv lukkertid, blender og iso. Ved å lære manuell modus er det du som avgjør hva som er det «riktige» lyset i bildet og ikke kamera.

På kurset får du et kompendium med teori og praktiske oppgaver, ved å øve videre på egenhånd vil du etter kort tid få bedre forståelse for komposisjon, lukkertid, blender og iso. Du vil ta færre bilder, færre bilder med høyere kvalitet.

Går du på viderekommende kurs er det kun praktisk fotografering i manuell modus. På dette kurset handler det om komposisjon og det å se.

Går du på kurs i Adobe Lightroom lærer du å forbedre bildene. Adobe Lightroom brukes av fotografer og amatører i hele verden.

Vil du være fotograf i fotostudio kan du leie fotostudio med veiledning. Du tar bildene selv og beholder alle bildene til eget bruk.

Velkommen på spennende og lærerike kurs.

Mvh

Ole Henrik Kongsvik

© Copyright Ok Foto | Sidekart