Informasjon om kurs på Værlandet

Kurset: Furet Værbitt passer for alle, det kreves ingen forkunnskaper eller ferdighetsnivå. Vi er 3 kursholdere med forskjellige ekspertise og alle nivåer vil bli ivaretatt individuelt. Alle får grunnleggende opplæring i kamera bruk og manuell modus (manuell bruk av lukkertid, blenderåpning og Iso) på fredag formiddag, de som er fortrolig med dette får da annen undervisning. Videre vil kurset handle om komposisjon, lys og "det å se" gjennom praktiske øvelser, oppgaver, demonstrasjoner, foredrag mv. 

Oppholdet: Værlandet Havhotell  tar seg av oppholdet med rom fordeling, servering av måltider og annet praktisk rundt kurset.

Rommene: Det er 8 hotellrom på Havhotellet, reiser du alene må du dele rom. Informasjon om rommene. Når hotell er fullbooket er innlosjering i hus i gjestehavnen.

Fotoutstyr: Du deltar med eget fotoutstyr, det er tilstrekkelig med et vanlig speil/hybrid kamera med vanlig zoom objektiv. Vi anbefaler i tillegg et fast objektiv med god lysstyrke og en god Zoom. Stativ er i noen tilfeller nødvendig​.  Husk også laptop/mac, vi bruker Adobe Lightroom på kurset og dette må installeres (gratis prøveversjon er gylidg i 7 dager) Ellers kan du ta med den programvare du ønsker.

Tur utstyr: Mye av kurset vil foregå ute i terrenget med våt myr og glatte steiner. Det er derfor viktig at du har gode tur klær og sko. Ha også tursekk til fotoutstyr og annet. ​Husk å ta med impregnering til klær og sko. 

Spørsmål? send epost til olehenrik@okfoto.no eller ring 45047029

Påmelding i skjema under.​